Hapi i parë për një blerje të sigurt është regjistrimi. Duke u regjistruar në faqen tonë në
mënyrë të plotë, ju do të keni mundësi të përfitoni nga të gjitha volitshmëritë që
www.womenpoweron.mk ua mundëson përdoruesve të saj, dhe duke regjistruar
Buletinin tonë elektronik për njoftimet ditore, mund të jeni të sigurt se nuk do tu ikë asnjë
aksion apo risi, që i kemi shtuar ofertës sonë.https://www.womenpoweron.mk

Klikoni në lidhjen HYR/ LLOGARIA IME

4.png

I gjithë procesi i regjistrimit është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë.

Vendosni të dhënat tuaja në PROFILI IM

Në pjesën e djathtë të ekranit në pjesën REGJISTROHU, shkruani adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin dhe regjistrohuni si blerës. Klikoni butonin REGJISTROHU. Në këtë mënyrë përfundon procedura e regjistrimit. Mos u shqetësoni, vendosja e të dhënave tuaja është plotësisht e sigurt, pasi gjatë lajmërimit dhe regjistrimit të përdoruesve të rinj, përdoret protokoll sigurie që parandalon vjedhjen e të dhënave personale.

4.png

Pas regjistrimit, shkoni në fushën e majtë të ekranit në pjesën HYR dhe futuni në faqe me adresën tuaj elektronike dhe fjalëkalimin. Tani mund ta shfletoni ofertën tonë të krijoni listën tuaj të dëshirave, ose menjëherë të filloni të shtoni produkte në shportën tuaj, dhe të blini në mënyrë të sigurt.

4.png

E thjesht, apo jo? Bashkohuni me ne! Ndiqni udhëzimet që sapo keni lexuar dhe bashkohuni me komunitetin www.womenpoweron ku do të keni mundësinë të blini më shumë se 300 produkte të ndryshme me super çmime çdo ditë, me mundësi për pagesa me para jo të gatshme (virman), ose pagesa gjatë dorëzimit.

4.png

Hidhni një sy volitshmërive tjera.Regjistrohu në buletinin tonë elektronik falas dhe informohuni gjithnjë në kohë për aksionet tona dhe produktet e reja në ofertën tonë dhe njoftimet tona ditore. Prisni moment më të mirë për blerje? Nuk ka problem, shtoni produktet në listën tuaj të dëshirave, në mënyrë që t’i gjeni ato shpejt dhe lehtë më vonë dhe t’i ndani me miqtë tuaj. Nëse keni nevojë për ndihmë në çdo kohë, mos ngurroni të na kontaktoni në info@womenpoweron.mk