FERUZAN IMERI

by

eruzani është modeste dhe kurioze. E dashur, e buzëqeshur dhe e sjellshme.   Krijon dekorime dhe sende dekorative dhe dhurata për dasmat tradicionale shqiptare.   Me energjinë e saj kreative, ajo bën shami të dasmave të punuara me dorë, peshqir dekorativ për fejesë të punuar me dorë, kuti dekorative. Në bërjen e tyre përdor zhorzhetë, …

Read more

FATMIRE REXHEPI

by

Pas shumë viteve përvojë pune, Fatmireja vendosi të krijojë një rrëfim të ri personal duke e hapur dyqanin e saj. Dëshira e saj personale për zhvillim dhe përparim e inkurajuan t’i krijojë veprat e saj. Ajo bën dekorime për kuti, sende për martesë, për këna, bën zbukurime nga lulet artificiale, dekoron gota të dasmave me …

Read more