Даниела Петреска

by

Даниела Петреска е сопственичка на ателје “Дани Арт” од Охрид. Нејзината професија е цртање на стакло (слики, предмети, стакло на врати и прозори и слично), и изработка на декупаж. Во ателјето „Дани Арт“ се нуди голем избор на резби, икони, производи од дрво, сувенири, букмаркери и накит со целокупната нивна разноликост.   Со овој занает се занимава …

Read more