• Project Gallery

Esma e di jashtëzakonisht mirë se çfarë është zhvillimi i brendit dhe përkushtimi për klientin e fundit.

Nënshkrimi “Esma Qazim” është vlera e shtuar e produktit të saj.

Kur planifikoni dasmë, e kërkoni veshjen më të bukur që ju reflekton. Esma do t’ju ndihmojë me idenë tuaj dhe do ta krijojë veshjen tuaj të dasmës.

Shkëlqeni në ditën më të bukur të jetës suaj.

Ajo përdor në punën e saj mëndafsh, dantella pambuku me mëndafsh dhe tyl dhe aplikacione të bëra me fije mëndafshi të punuar me dorë. Për dekorime përdor rruaza, perla natyrale, gurë dhe perla svarovski, duke e bërë modelin të veçantë, jashtëzakonisht madhështor.

Secila zonjë do të ndjehet rehat në pjesën e saj të preferuar të veshjeve.

Sillni ngjyra të reja dhe krijime të reja në jetën tuaj duke zgjedhur pjesë unike.

Esma di të thotë: “Eleganca është thelbësore për stilin e përjetshëm, ajo kurrë nuk del nga moda. Kur shënoni ndonjë ngjarje të rëndësishme në jetën tuaj, meritoni të jeni në krijimin më të bukur.”