100 ден

Description

  • Termin për një fëmijë në këndin e lojërave për 2 orë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termin individual”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Renting a playroom for two hours (with own drinks and food)

2.400 ден Quick Shop
View Details

Закуп на игротека (со сопствени пијалоци и храна)

2.400 ден Quick Shop
View Details

Renting a playroom for 2 + drinks as consumed

2.000 ден Quick Shop