9.225 ден

Categories: ,

Description

Shërbimet e kontabilitetit përgatitje e llogaritjes vjetore për klientët që janë joaktiv pa dokumente

  • Çmimet janë pa TVSH 18%
  • Çmimi i shërbimit është i njëhershëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “. Shërbime të kontabilitetit Përgatitja e llogaritjeve vjetore, për klientët që janë në joaktiv pa dokumente”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Package 2 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities/performers of activities and non-profit organizations

4.305 ден Quick Shop
View Details

Пакет 8 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти

10.455 ден Quick Shop
View Details

Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

4.305 ден Quick Shop
View Details

Package 4 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.920 ден Quick Shop