Description

Përbërja: lesh
Përmasat: sipas masës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pantofla të leshta të thurura”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Рефије Сала
  • Vendor: Рефије Сала
  • Address: ЕЛБАСАН
    Albania
  • No ratings found yet!
View Details

Children’s knitted shoes decorated with beads

View Details

Traditional clothes, costumes for wedding, folk costumes are worn by cultural and artistic associations, folk costumes, kaftans, vests, waistcoats

View Details

Традиционална облека ,носии за на свадба народни носии

View Details

1. Veshje tradicionale, kostume për dasma, kostume popullore vishen nga shoqëritë kulturore dhe artistike, kostumet popullore, kaftanët, jelekë, xhamadanë