6.765 ден

Categories: ,

Description

Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte Nga 3,000,001.00 denarë deri në 6,000,000.00 denarë

 • Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
 • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse 1 deri në 10
 • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
 • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
 • Çmimet janë pa TVSH 18%
 • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 6 Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Package 2 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities/performers of activities and non-profit organizations

4.305 ден Quick Shop
View Details

Package 6 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

6.765 ден Quick Shop
View Details

Пакет 9 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти

15.375 ден Quick Shop
View Details

Paketa 7 Shërbimet e kontabilitetit për obligacionet / subjektet e vogla

8.610 ден Quick Shop