4.920 ден

Categories: ,

Description

Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte

 • Nga 1.000,001 denarë deri në 3,000,000.00 denarë
 • Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
 • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse 1 deri në 10
 • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
 • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
 • Çmimet janë pa TVSH 18%
 • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 4- Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – përgatitja e dokumenteve për pensionim

7.380 ден Quick Shop
View Details

Пакет 3- Сметководствени услуги обврзници кои не се ДДВ обврзници(без право на одбивка)/микро

4.000 ден Quick Shop
View Details

Сметководствени услуги изготвување годишна пресметка за клиенти кои се во мирување без документи

9.225 ден Quick Shop
View Details

Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

4.305 ден Quick Shop