3.382 ден

Category:

Description

Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që nuk janë obligues të TVSH-së /mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse

 • Nga 1.00 denarë deri në 1,000,000.00 denarë
 • Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
 • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse 1 deri në 10
 • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
 • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
 • Çmimet janë pa TVSH 18%
 • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 1- Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që nuk janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Paketa 6 Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte

6.765 ден Quick Shop
View Details

Пакет 1- Сметководствени услуги за обврзници кои не се ДДВ обврзници/микро субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

3.382 ден Quick Shop
View Details

Package 1 Accounting services for non-VAT taxpayers /micro entities/performers of activities and non-profit organizations

3.382 ден Quick Shop
View Details

Пакет 9 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти

15.375 ден Quick Shop