132.000 ден

Description

Artisti Trajçe Jançevski
Tema -Natyra e vdekur
Viti, 1982
teknika vaj në panel
Përmasat 47.5 x 62
Pesha: 2 kg
Përbërja: Panel druri pa xham

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Një histori imagjinare”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: ЗУПТ “БУКЕФАЛ” Охрид
  • Vendor: Нена Коцарева Жупан
  • Address: Св.Климент Охридски 54
    Охрид
    6000
  • No ratings found yet!
View Details

Слика наслов – Веселост и радост на ветрот

39.000 ден Quick Shop
View Details

Слика наслов: Имагинарна приказна

132.000 ден Quick Shop