2.400 ден

Description

  • Marrja me qira e këndit të lojërave për dy orë, për organizimin e ditëlindjeve (me pije dhe ushqim vetanak) = 2400 denarë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marrja me qira e këndit të lojërave për dy orë (me pije dhe ushqim vetanak)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Закуп на игротека од 2 часа според потрошено 

2.000 ден Quick Shop
View Details

Закуп на игротека (со сопствени пијалоци и храна)

2.400 ден Quick Shop
View Details

Renting a playroom for two hours (with own drinks and food)

2.400 ден Quick Shop