15.000 ден

Description

Artisti Mirko Vuisiq
Përmasat 19×27
teknika vaj në panel
Tema: portret
Viti 2019
Përbërja: Kornizë druri pa xham
Pesha: 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magjia e Ohrit”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: ЗУПТ “БУКЕФАЛ” Охрид
  • Vendor: Нена Коцарева Жупан
  • Address: Св.Климент Охридски 54
    Охрид
    6000
  • No ratings found yet!
View Details

Слика наслов – Цртање во природа

96.000 ден Quick Shop
View Details

Слика наслов: Имагинарна приказна

132.000 ден Quick Shop
View Details

Vivacity and Joy of the Wind

39.000 ден Quick Shop
View Details

Një histori imagjinare

132.000 ден Quick Shop