Description

  • Përbërja: e bërë me push të zbukuruar me monedha
  • Përmasat: sipas masës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jelekë tradicionale për fëmijë”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Фериде Точи
  • Vendor: Фериде Точи
  • Address: ЃИНАР-ЕЛБАСАН
    Albania
  • No ratings found yet!
View Details

Veshje tradicionale e burrave, që përbëhet nga një brez jelek dhe pantallona

View Details

Рачно плетена детска облека фустанчиња

View Details

Traditional jewellery made of beads