300 ден

Description

 • Përbërja: e punuar nga druri i shtypur
 • Përmasat: 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!

Description

 • Состав: изработени од пресувано дрво
 • Димензии :20 см.
 • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!
View Details

Чаши со илустрирана содржина

400 ден Quick Shop
View Details

Mugs with illustrated content

400 ден Quick Shop

300 ден

Description

 • Composition: made of pressed wood
 • Dimensions: 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!