7.380 ден

Categories: ,

Description

Accounting services: Preparation of documents for retirement

  • Prices excluding 18% VAT
  • One-off service price

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Accounting services: preparation of documents for retirement”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – përgatitja e dokumenteve për tenderët e ndryshëm

9.225 ден Quick Shop
View Details

Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

4.305 ден Quick Shop
View Details

Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online

310 ден Quick Shop
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – hapja e një llogarie për pensionistët (për individët) online

310 ден Quick Shop