310 ден

Categories: ,

Description

Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online

  • Prices excluding 18% VAT
  • One-off service price

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

. Shërbime të kontabilitetit Përgatitja e llogaritjeve vjetore, për klientët që janë në joaktiv pa dokumente

9.225 ден Quick Shop
View Details

Package 4 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.920 ден Quick Shop
View Details

Package 6 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

6.765 ден Quick Shop
View Details

Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

4.305 ден Quick Shop