9.225 ден

Description

Спремање на документи за тендери разни (цената зависи од тендерот )

  • Цените се без 18% ДДВ
  • Цената на услугата е еднократна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сметководствени услуги-спремање на документи за тендери разни”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Package 9 Accounting services for taxpayers /small entities

15.375 ден Quick Shop
View Details

Package 3 Accounting services for non-VAT taxpayers (without right to deduction)/micro

4.000 ден Quick Shop
View Details

Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online

310 ден Quick Shop
View Details

Paketa 1- Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që nuk janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse

3.382 ден Quick Shop