7.380 ден

Description

Спремање на документи за одење на пензија

  • Цените се без 18% ДДВ
  • Цената на услугата е еднократна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сметководствени услуги-спремање на документи за одење на пензија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Пакет 6 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

6.765 ден Quick Shop
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – përgatitja e dokumenteve për tenderët e ndryshëm

9.225 ден Quick Shop
View Details

Paketa 8 Shërbime e kontabilitetit për obligacione / subjekte të vogla

10.455 ден Quick Shop
View Details

Package 9 Accounting services for taxpayers /small entities

15.375 ден Quick Shop