310 ден

Description

  • Сметководствени услуги-oтворање на сметка за пензионери ( за физички лица ) онлине
  • Цените се без 18% ДДВ
  • Цената на услугата е еднократна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сметководствени услуги-отворање на сметка за пензионери”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Package 1 Accounting services for non-VAT taxpayers /micro entities/performers of activities and non-profit organizations

3.382 ден Quick Shop
View Details

Пакет 5 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

4.613 ден Quick Shop
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – hapja e një llogarie për pensionistët (për individët) online

310 ден Quick Shop
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – përgatitja e dokumenteve për tenderët e ndryshëm

9.225 ден Quick Shop