9.225 ден

Description

  • Сметководствени услуги изготвување годишна пресметка за клиенти кои се во мирување без документи
  • Цените се без 18% ДДВ
  • Цената на услугата е еднократна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сметководствени услуги изготвување годишна пресметка за клиенти кои се во мирување без документи”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Пакет 3- Сметководствени услуги обврзници кои не се ДДВ обврзници(без право на одбивка)/микро

4.000 ден Quick Shop
View Details

Paketa 4- Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte

4.920 ден Quick Shop
View Details

Package 4 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.920 ден Quick Shop
View Details

Пакет 8 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти

10.455 ден Quick Shop