5.000 ден

Description

Полудневниот претстој вкучува појадок или ручек, настава,играње и дружење.

Од 07,30 до 12,00 или од 12,00 до 16,30.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Полудневен претстој”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Приватна установа за деца-детска градинка АЛЈА Тетово
  • Vendor: Мерал Саиди
  • Address: 159 број.40 населено место ТАБАЧНИЦА
    ТЕТОВО
  • No ratings found yet!
View Details

Целодневен претстој

7.000 ден Quick Shop