100 ден

Description

  • термини за едно дете во игротека од 2 часа =100 денари за едно дете

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Поединечен термин”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Marrja me qira e këndit të lojërave për 2 orë+ pije sipas asaj që është harxhuar

2.000 ден Quick Shop
View Details

Закуп на игротека (со сопствени пијалоци и храна)

2.400 ден Quick Shop
View Details

Children’s workshop

1.200 ден Quick Shop
View Details

Renting a playroom for 2 + drinks as consumed

2.000 ден Quick Shop