15.375 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти    25,000,001.00 денари

 • Изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури   1 до 10
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ
 • Цената се однесува за месечна услуга со склучен годишен договор

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 9 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Accounting services: preparation of documents for retirement

7.380 ден Quick Shop
View Details

Пакет 6 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

6.765 ден Quick Shop
View Details

Shërbimet e kontabilitetit – përgatitja e dokumenteve për pensionim

7.380 ден Quick Shop
View Details

Paketa 8 Shërbime e kontabilitetit për obligacione / subjekte të vogla

10.455 ден Quick Shop