8.610 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти   Од 6,000,001,00  денари до 15,000,000.00 денари

 • Изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури   1 до 10
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 7 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Package 6 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

6.765 ден Quick Shop
View Details

Сметководствени услуги-спремање на документи за одење на пензија

7.380 ден Quick Shop
View Details

Пакет 5 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

4.613 ден Quick Shop
View Details

Package 5 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.613 ден Quick Shop