4.000 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници кои не се ДДВ обврзници(без право на одбивка)/микро субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

 • Од  1,000,001.00 денари  до 3,000,000,00 денари
 • Изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ
 • Цената се однесува за месечна услуга со склучен годишен договор

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 3- Сметководствени услуги обврзници кои не се ДДВ обврзници(без право на одбивка)/микро”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Пакет 6 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

6.765 ден Quick Shop
View Details

Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online

310 ден Quick Shop
View Details

Сметководствени услуги-спремање на документи за одење на пензија

7.380 ден Quick Shop
View Details

Package 8 Accounting services for taxpayers /small entities

10.455 ден Quick Shop