2.300 ден

Description

Лебеди за вечна љубов

Димензии  21см * 18 см

  • Обработен релјеф на бакар со посребрување
  • Поставени на црн плиш
  • Заштитени со стакло во црна рамка

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Лебеди за вечна љубов”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: КОППЕР АРТ- Данче Наумовска
  • Vendor: Даниела Наумовска
  • Address: ул.Гоце Делчев бр.7 Охрид
  • No ratings found yet!
View Details

Нотеси

900 ден Quick Shop
View Details

Бакарна алка

1.200 ден Quick Shop
View Details

Златна маска

2.100 ден Quick Shop
View Details

Златна маска

2.100 ден Quick Shop