1.800 ден

Description

  • Ingredients: plastic doll, polyester, wool, decorative stones
  • Dimensions: Weight:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CIRCLE WITH TRADITIONAL CLOTHES”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Волнени чорапи

800 ден Quick Shop

1.800 ден

Description

  • Состав: кукла од пластика ,полиестер ,волна ,украсни каменчиња
  • Димензии :
  • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кукла со традиционална облека”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Природен мед

800 ден Quick Shop
View Details

Traditional folklore costume for children

4.000 ден Quick Shop
View Details

Традиционална народна носија за деца

4.000 ден Quick Shop
View Details

AKSESORË MODE

1.000 ден Quick Shop