500 ден

Description

  • Состав: кукла од пластика ,полиестер ,волна ,украсни каменчиња
  • Димензии :
  • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kукла со традиционална облека мала”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Природен мед

300 ден Quick Shop
View Details

Волнени чорапи

800 ден Quick Shop
View Details

Креми од прополис

600 ден Quick Shop
View Details

AKSESORË MODE

1.000 ден Quick Shop