1.200 ден

Description

  • Детска работилница ( игротека + цртање) месечна чланарина 1200 денари за  3 термини неделно по 2 часа.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Детска работилница”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Renting a playroom for two hours (with own drinks and food)

2.400 ден Quick Shop
View Details

Поединечен термин

100 ден Quick Shop
View Details

Marrja me qira e këndit të lojërave për dy orë (me pije dhe ushqim vetanak)

2.400 ден Quick Shop
View Details

Декорација на балони

1.200 ден Quick Shop