Category:

Description

Висечки орнаметнт буфче.Рачно моделиран од глина печен и сликан со акрилни сјајни бои.
Деловите се поврзани со коноп.
Висина 23 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Висечки орнаметнт-Olw in the night”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Скандинавска убавица

700 ден Quick Shop
View Details

Љубовна игра-декоративен сад за накит

400 ден Quick Shop
View Details

Панда-привезок за ланче

300 ден Quick Shop
View Details

Украсни печурки

200 ден Quick Shop