ПРВИОТ ЧЕКОР до сигурно купување е РЕГИСТРАЦИЈАТА

Со регистрација на нашата интернет-страница целосно ќе можете да ги искористите сите погодности и поволности кои www.womenpoweron.mk ги овозможува за своите корисници, а со пријавување на нашиот електронски билтен за дневни извезувања можете да бидете сигурни дека нема да пропуштите ниту една нова акција или новитет кои ги имаме додадено во нашата понуда
 

Кликнете на линкот НАЈАВА / МОЈА СМЕТКА

ЦЕЛИОТ ПРОЦЕС НА РЕГИСТРАЦИЈА Е МНОГУ ЕДНОСТАВЕН И БРЗ

Внесете ги вашите податоци во МОЈ ПРОФИЛ.

Во десниот дел од екранот во делот РЕГИСТРИРАЈ СЕ внесете ги Вашата адреса на е-пошта и лозинка и пријавете се како купувач. Кликнете на копчето РЕГИСТРИРАЈ СЕ. На овој начин постапката за регистрација е завршена.

БИДЕТЕ БЕЗ ГРИЖИ , поставувањето на Вашите податоци е целосно безбедно, бидејќи при пријава и регистрација на нови корисници се користи сигурносен протокол кој оневозможува кражба на лични податоци

По регистрацијата, одете во левото поле од екранот во делот НАЈАВА и најавете се на страната со Вашите адреса на е-пошта и лозинка.

Сега можете да ја разгледате нашата понуда, да креирате Ваша листа на желби или, пак, одма да почнете со додавање на производи во Вашата кошничка и така сигурно да купувате.

Едноставно, зарем не? Придружете ни се! Следете ги упатствата кои само што ги прочитавте и придружете се на www.womenpoweron  заедницата каде секојдневно ќе имате можност за купување на повеќе од 300  различни производи по супер цени, со можности за вирманско плаќање, или плаќање при достава.

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ПОВОЛНОСТИ  

Пријавете се на нашиот бесплатен електронски билтен и бидете секогаш навреме информирани за нашите акции и нови производи во нашата понуда и нашите дневни известувања. Чекате подобар момент за купување? Нема проблем, додадете ги производите во Вашата листа на желби за да можете подоцна брзо и едноставно да ги пронајдете и да ги споделите со своите пријатели. Доколку во кој било момент имате потреба од помош, можете слободно да нè контактирате на info@womenpoweron.mk