Маја Кироска

by

Маја Кироска е 36 годишина сопственичка на ателје Кироска. Таа е родена во Тетово и е дипломиран инженер по дизајн на текстил и облека на Технолошкиот факултет во Љубљана.  Маја е исклучително талентирана и креативна личност, препознатлива по оригиналноста на нејзините креации. Нејзините модели се прикажани на изложби и модни ревии на локално, регионално и …

Read more