Sllagjana Koteska

by

Sllagjana Koteska u lind në Gostivar dhe për shumë vite merret me hotelieri. Për 13 vjet, ajo ka menaxhuar me sukses restorantin “Sajgija” nga Gostivari, i cili është biznes familjar. Restoranti “Sajgija” është njëri nga etno restorantet e para në Gostivar. Përveç etno ambientit që shërbejnë ushqimin tradicional maqedonas, restoranti ofron argëtim për të rinjtë …

Read more