Bllagorodna Josifovska

by

Bllagorodna Josifovska është me origjinë nga Kërçova, por jeton dhe punon në Ohër. Ka 20 vjet që merret me përpunimin e etno produkteve. Bllagorodna është pronare e dyqanit “Eko etno shtëpia tradicionale” në çarshinë e vjetër në Ohër, ku punon së bashku me motrën dhe nënën e saj që është 88 vjeçe. Ajo e trashëgoi …

Read more

Angella Petrushevska

by

Angella Petrushevska është sipërmarrëse e suksesshme në kompaninë AZUR-MA, e cila është një biznes familjar dhe që po ndërton një brend të njohur në rajon për 3 vitet e fundit. Kompania është e angazhuar në prodhimin e sapunëve natyralë të prodhuar nga lëndët e para natyrore që përmbajnë mjaltë dhe qumësht dhie. Prodhimi është zgjeruar …

Read more