Eli Ainoska

by

Eli Ainoska u lind në Ohër, me profesion është magjistre e arteve figurative. Në vitin 2013 filloi të bënte suvenire dhe që nga viti 2016 është pronare e studios për shitje “Atelier Aini” në Ohër. Frymëzuar nga magjia dhe energjia e drurit, Eli krijon me mjeshtëri artin e shndërruar në gdhendje, suvenire dhe bizhuteri. Përveç …

Read more