Ivona Srbinovska

by

Ivona Sërbinoska është pronare e sallonit të bukurisë “Ivona” në Tetovë. Salloni “Ivona” është një qendër moderne e bukurisë ku mund të relaksoheni, zbukuroheni dhe përkushtoheni në një mënyrë jetese të shëndetshme duke e shijuar një atmosferë të relaksuar. Salloni “Ivona” ndodhet afër kopshtit të vjetër për fëmijë në Tetovë. Është një qendër moderne për …

Read more