Snezhana Stefkovska

by

Snezhana Stefkovska është pronare e sallonit të floktarisë dhe ondulimit “Yjet e Vogla” në Shkup. Ajo jetoi në Shtetet e Bashkuara për shumë vite, dhe nga atje ndau disa nga përvojat e saj për kujdesin e fëmijëve. Si nënë e një të mituri dhe duke kërkuar mënyra të ndryshme për ta bërë fëmijën e saj …

Read more

Slavica Paunoska

by

Slavica Paunoska është pronare e sallonit të ondulimit “Caci” në fshatin Çelopek. Salloni u hap në vitin 2017 dhe brenda një kohe të shkurtër arrin të krijojë një reputacion dhe njohje në fshat. Klientët janë gratë me kombësi të ndryshme, maqedonase dhe shqiptare, të cilat i kushtojnë vëmendje të veçantë pamjes së tyre. Slavica: Çdo …

Read more

Ivona Srbinovska

by

Ivona Sërbinoska është pronare e sallonit të bukurisë “Ivona” në Tetovë. Salloni “Ivona” është një qendër moderne e bukurisë ku mund të relaksoheni, zbukuroheni dhe përkushtoheni në një mënyrë jetese të shëndetshme duke e shijuar një atmosferë të relaksuar. Salloni “Ivona” ndodhet afër kopshtit të vjetër për fëmijë në Tetovë. Është një qendër moderne për …

Read more