Svetllana Dimovska

by

Svetllana Dimovska është pronare e studios së modës “Svetle & Jule”. Ajo u ofron klienteve femra dizajn dhe qepje sipas masës. Studio e modës bën veshje zyrtare, fustane martese, veshje standarde, kostume femrash, pallto dhe veshje të tjera të femrave. Shërbimet e ofruara nga studio e modës “Svetle & Jule” u ofrojnë klientëve një dizajn …

Read more

Nadire Demiri

by

Çfarë na ofron Nadireja? Cili është rrëfimi i saj? Cilat janë mundësitë e saj?   Sallon ekskluziv në zemër të Gostivarit. Zgjedhje e madhe e veshjeve, pjesëve moderne, elegante dhe të sofistikuara të fustaneve solemne që do t’ju lënë pa frymë. Përsosjen e përpunimit e plotëson shkëlqimi i tyre. Në këto veshje, secila zonjë do …

Read more