Maja Kiroska

by

Maja Kiroska është një pronare 36-vjeçare e studios Kiroska. Ajo u lind në Tetovë dhe është inxhiniere e diplomuar në dizajn të tekstilit dhe veshjeve në Fakultetin e Teknologjisë në Lubjanë. Maja është një person jashtëzakonisht i talentuar dhe kreativ, e dallueshme për nga origjinaliteti i krijimeve të saj. Modelet e saj janë paraqitur në …

Read more