Daniella Petreska

by

Daniella Petreska është pronare e studios “Dani Art” nga Ohri. Profesioni i saj është vizatimi në qelq (piktura, sende, xham në dyer dhe dritare, etj.), dhe bërja e dekupazhit. Studio “Dani Art” ofron një përzgjedhje të madhe të gdhendjeve, ikonave, produkteve të drurit, suvenireve, libralidhësve dhe bizhuterive me të gjithë diversitetin e tyre. Ka vite …

Read more