KRISTINA MAUROVSKA

by

Kristina Maurovska është një artizanale fillimet e së cilës në artizanat datojnë që nga viti 2010. Filloi me një gjilpërë dhe një top leshi, që gjeti në sirtarin e gjyshes së saj. Ajo filloi vetë përmes mësimeve online për thurje dhe me grep për fillestarët. Ajo vendosi të fillojë në mënyrë që të zotërojë shkathtësi …

Read more

Ajshe Kazim

by

Ajshe Kazim u lind në Ohër dhe ka 7 vjet që drejton me sukses një dyqan bizhuterish. Biznesin që e drejton është familjar dhe daton që nga koha e stërgjyshit, dhe i cili si zejtar ka bërë perla, suvenire, produkte të bakrit dhe produkte të tjera. Ajshe e vazhdoi traditën e familjes duke i prezantuar …

Read more