Светлана Димовска

by

Светлана Димовска е сопственичка на модното студио “Светле & Јуле”. Таа на клиентите од женска популација им нуди дизајн и шиење по мерка. Модното студио изработува свечени фустани, венчаници, стандардни фустани, женски костими, капути и останата женска облека. Услугите што ги нуди модното студио “Светле & Јуле” им овозможуваат на клиентите уникатен дизајн, пристапна цена, …

Read more

Надире Демири

by

Што ни нуди Надире?  Која е нејзината приказна?  Кои се нејзините можности?      Екслузивен салон во срцето на Гостивар.  Голем избор на тоалети, модерни,  елегантни и софистицирани парчиња на свечени фустани кои ќе  ве остават без здив.  Префинетоста на  изработката го дополнува нивниот раскош. Во овие тоалети   секоја дама ќе се почувствува  како ѕвезда .  Во овие …

Read more