Слаѓана Котеска

by

Слаѓана Котеска е родена во Гостивар и долги години се занимава со угостителство. Таа веќе 13 години успешно го менаџира ресторанот Саjгија од Гостивар кој е семеен бизнис. Ресторанот Саjгија е еден од првите етно ресторани во Гостивар. Покрај етно амбиентот и служење на традиционална македонска храна, ресторанот нуди забава за најмладите во надворешен забавен …

Read more