Андриана Ефкоска

by

Андриана Ефкоска е успешна претприемачка, сопственик на студиото за графички дизајн и печатење „Фоксел“. Печатницата „Фоксел“ е семеен бизнис и нуди најразлични услуги за печатење, широк избор на рекламен материјал, како и графички дизајн за целосен корпоративен идентитет.  Наша најголема препорака се големиот број на клиенти, конкурентни цени, брза достава, постојано вложување и инвестиции во квалитетна услуга, комуникација и приближување кон потребите и желбите на клиентите.  Понуда на услуги за печатење:  дигитално …

Read more