• Project Gallery

Gjithçka është e mundur kur dëshironi dhe për ata që janë të etur për njohuri të reja dhe zanate tradicionale. Një shembull i tillë i angazhimit është Vjollca Peçi.

Punime të thurura me dorë të bëra me fije mëndafshi në variante të ndryshme, dekorative dhe moderne, të bëra prej mëndafshi, të zbukuruara me fije dhe gurë të ndritshëm. Çanta të thurura me ornamente tradicionale, të bëra nga duart e zellshme të Vjollcës.

Me kënaqësi të veçantë i bën dekorimet për familjen dhe njëkohësisht është e përkushtuar edhe për çantat dekorative dhe moderne.

Përmes punës së saj, ajo mundëson që tradita të ruhet dhe të kultivohet.