• Project Gallery

Се се  може кога се сака и за  тие што се желни за нови знаења и традиционални  занаети. Таков пример за посветеност е  Вјолца Печи . 

Рачно плетени миленциња изработени од свилен конец во различни  варијанти,декоративни и модерни  изработени од свила, декорирани со конец и светкави каменчиња. Ташни плетени  со традиционални орнаменти,   изработени од вештите раце на Вјолца. 

Со посебно задоволство ги изработува  украсните декорации за домаќинство а истовремено е посветена  и на декоративните  и модерни ташни. 

Со нејзината работа таа овозможува традицијата да се зачува и да се негува.