• Project Gallery

Tradita e gjatë që ka vazhduar për vite me radhë edhe sot është duke e kultivuar Vanti Qosja.

Me shkathtësitë dhe aftësitë e tij, ai thur me dorë pjesë mëndafshi në disa variante. Çorape dekorative moderne nga mëndafshi të dekoruara me fije dhe gurë të ndritshëm.

Çanta me ornamente tradicionale, çorape, triko dhe kapele.

Thurja i ndihmon dhe e relakson.

Në dimër nuk mund të bëjmë pa kapele, shalle dhe doreza. Dhe kur janë fëmijët në pyetje? Atëherë është i detyrueshëm.

Dhe mos harroni: Aksesorët më të dëshirueshëm të modës për ditët e dimrit janë pjesët prej leshi.