• Project Gallery

Valmira Beqiri dhe Fesnike Demiri janë motra nga Gostivari që kanë 10 vjet që merren me punë artizanale dhe mbajnë me sukses një dyqan në qendër të Gostivarit. Familja e tyre, tradicionalisht, ka bërë veshje tradicionale të dasmave për shumë vite. Si pjesë e biznesit familjar, Valmira dhe Fesnikeja e kanë zgjeruar asortimentin që ua ofrojnë klientëve të tyre me produkte shtesë të dasmave, siç janë: jastëkët, çantat, zbukurimet e flokëve, etj.

Valmira dhe Fesnikeja me zell e bëjnë punën e tyre, kryesisht sepse u mundëson ta përcjellin kreativitetin e tyre, por gjithashtu u jep kënaqësi të madhe që klientet e tyre janë nuse të ardhshme. Në të ardhmen, planifikojnë të vazhdojnë me punën e tyre të suksesshme, por edhe t’i ndjekin trendet dhe nevojat e klientëve të tyre dhe kështu të ndërtojnë brendin e tyre unik.