• Project Gallery

Njëherë Ajnshtajni tha: “Fantazia është më e rëndësishme sesa dituria, dituria është e kufizuar për sa kohë që fantazia e mbulon tërë botën.”

 

Me fantazinë dhe kreativitetin e saj, Elena i krijon veprat nga filigrani që mahnitin.

 

Këtu mund të gjeni vathë të bëra në filigran me rubin maqedonas, karficë zbukurimi me rubin maqedonas, unaza, byzylykë, gjerdan…

 

Ju keni mundësinë të bëni bizhuteri sipas dëshirës suaj. Një vend ku mund ta zbuloni kreativitetin tuaj / ta shndërroni krijimin tuaj në vepër.

 

Ju keni zgjedhjen ta plotësoni pamjen tuaj çdo ditë dhe të jeni unik.

 

Shtoni një notë elegance në stilin tuaj. Ndjehuni qetë duke mbajtur një filigran argjendi me rubin.

 

Bizhuteria është gjithmonë në modë. Jepini vetes diçka të vlefshme. Jepini vetes bizhuteri.